Jeg har som barn altid syntes det var utrolig spændende at lege med farver på lærred eller på papir. Jeg havde en god lære mester i min morfar som var kunstmaler og musiker i København i 1940-50erne.

Senere blev det lagt på hylden, da der kom andre og meget spændende ting, som skulle opleves, bl.a. ridning, fodbold, håndbold, skole og senere kom hjemmeværnet til.

Efter endt uddannelse som købmand, kom familie og senere selvstændig købmand i en 8-12 år, først sammen med manden, men de sidste 9 år, kun med hjælp fra ansatte. Sidst på kontor med elektronisk fakturering i SuperGros A/S til jeg måtte opgive at passe mit job på grund af sygdom.

2004 bliver jeg ramt af en sygdom, som gør jeg ikke kan passe mit job, bliver langtidssygemeldt.

Efteråret 2005 melder jeg mig til malerværkstedet i FOF. med faglærer Inger Thyssen Dam.

Efter langstidssygemeldingen og i samarbejde med Trine Dokkedal fraVallø kommnue (nu Stevns), fik jeg tilkendt førtidspension, da jeg ikke længere kan varetage et job i erhvervslivet. Tusinde tak for din hjælp og støtte Trine. Det har betydet det hele.

Så bliver tegnerier og maling taget op igen, det er utrolig sjovt og spændende at lege med farver og forskellige materialer og efterhånden bliver det også til en del billeder.

Alice Gaardsøe